Centraal Justitieel Incassobureau

Leeuwarden
100 - 1,000

Over deze organisatie

Bij het CJIB werken ongeveer 1.250 mensen, vooral op MBO- en HBO-niveau, met verschillende achtergronden: van jurist tot IT-specialist en administratief medewerker.

Om de kerntaken goed te kunnen uitvoeren verbetert het CJIB samen met opdrachtgevers en partners haar dienstverlening continue en heeft daarbij oog voor de burger. Het CJIB is een innovatieve organisatie die energiek inspeelt op de dynamische omgeving. In alle gevallen houdt het CJIB zich bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van burgers. Dat maakt werken voor het CJIB waardevol en bijzonder.

Werken bij het grootste softwarehouse van Friesland. Iets voor jou?

ICT is heel belangrijk voor het CJIB en wordt alleen nog maar belangrijker. De afdeling wil snel mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het CJIB nog beter zijn taken kan uitvoeren of uitbreiden. Hiervoor is traditioneel denken niet voldoende en hebben we out-of-the-box denkers nodig.

Professionals werken binnen de afdeling ICT van het CJIB (ongeveer 275 medewerkers) aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving, waarin ze veel kunnen leren. Automatisering en standaardisatie van werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. De aansturing van de professionals is gericht op resultaten. Daarnaast zijn feedback, een open communicatieklimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren.

Webflow job openings

Plaats een gratis vacature

Innovation Recruitment verzamelt het beste aanbod aan innovatievacatures. Plaats vandaag nog een gratis vacature op de website.

Plaats een gratis vacature